Evanmarket.ir

91030762 021 phone1.png

2023 All rights reserved. Designed by EvanMarket Team.

 

خرید داروی کیترودا(keytruda)

داروی کیترودا (Keytruda) در درمان چه سرطان هایی تجویز می شود؟

داروی کیترودا (keytruda) نوعی داروی ایمونوتراپی است که یک آنتی بادی مونوکلونال است و در درمان سرطان­های معده، هوچکین، لنفوم، پوست، سر و گردن و سرطان­های متاستاز دهنده استفاده می­شود. با توجه به پاسخ­دهی خوب این دارو، اغلب توسط پزشکان تجویز می­گردد.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

نام تجاری : پمبرلیزوماب، زاک آریا، زاکاریا(داروی ایرانی)

 Pembrolizumab (Keytruda)

داروی پمبرولیزوماب (keytruda) برای درمان انواع خاصی از سرطان مانند :

  • ملانوم یا کارسینوم سلول مرکل (انواع سرطان پوست)
  • سرطان ریه
  • سرطان سر و گردن
  • لنفوم کلاسیک هوچکین
  • لنفوم سلول B بزرگ مدیاستن اولیه
  • سرطان کلیه، مثانه و مجاری ادراری
  • سرطان کبد
  • سرطان دهانه رحم یا رحم
  • سرطان پیشرفته معده یا سرطان مری
  • سرطان سینه منفی سه گانه

اشکال دارویی پمبرولیزوماب :

  • آمپول کیترودا 100 و همچنین دوزهای 50 و 200 میلی گرم

  • پودر تزریق بصورت داخل ورید (50 میلی گرم)

  • پودر تزریق بصورت داخل ورید (25 میلی گرم) 

قیمت_داروی_کیترودا_در_ایران.webp

تماس جهت مشاوره آنلاین  

نحوه درمان با آمپول keytruda (پمبرولیزوماب) و نحوه مصرف آن :

دوز مصرفی داروی کیترودا متناسب با شرایط بیماری هر فرد و میزان پاسخ­دهی او به دارو بر اساس آزمایشات و توسط پزشک معالج او تعیین می­گردد. لذا پیش و پس از استفاده از این دارو، راهنمای مصرف دارو را مطالعه نمایید. در صورت وجود پرسش یا ابهام در نحوه مصرف داروی keytruda، با پزشک معالج یا دکتر داروساز مشورت کنید.

این دارو معمولاً هر 3 یا 6 هفته­ یک بار تجویز شده و در عرض 30 دقیقه و به صورت وریدی تزریق می­گردد.

عوارض جانبی پمبرولیزوماب(keytruda)

هر دارو در کنار مزایا و ویژگی­های مفیدش، ممکن است دارای عوارض جانبی نیز باشد؛ لذا پزشک شما با هدف بهبود بیماری فعلی شما این دارو را تجویز نموده و برای کسب نتیجه­ بهتر از آن، می­بایست تحت نظر پزشک خود باشید و دارو را طبق دستورالعملی که به شما داده شده است، مصرف نمایید.

عوارض شایع داروی کیترودا که در صورت تداوم یا وخامت باید به پزشک معالج مراجعه نمایید:

واکنش در محل تزریق مانند کبودی، تورم، خارش و قرمزی

      • تب
      • لرز
      • رعشه
      • گرگرفتگی
      • اشکال در تنفس
      • بروز سرگیجه
      • احساس ضعف

این موارد می تواند هم در طول درمان و یا اندکی پس از دوره درمان بروز کند. در صورت اتفاق افتادن هرکدام از عوارض بالا، سریعاً به کادر درمانی خود اطلاع دهید.همچنین عوارض جانبی آمپول کیترودا (پمبرولیزوماب) می تواند شامل خستگی، تورم دست و پا یا مچ پا، خارش پوستی، داشتن حالت تهوع، استفراغ، مشکلات خواب و درد شکمی باشد که در صورت ادامه دار شدن و یا بدتر شدن هریک از این علائم حتما باید به پزشک خود و یا پزشکی داروخانه اطلاع دهید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

 عوارض جانبی جدی دارو Keytruda :

در برخی مصرف کنندگان این دارو امکان بروز عوراض جانبی جدی حین و پس از درمان وجود دارد، شما می­توانید با مراجعات منظم به دکتر خود، عوارض این دارو را کمتر کنید.

عوارض_جدی_مصرف_keytruda.webp

این عوارض می­تواند شامل موارد زیر باشد:

 ایجاد و یا شدت بخشیدن به سرفه، تنگی نفس، اسهال خونی یا همراه با مخاط، علامت های بیماری کبدی مثل: تهوع یا استفراغ مداوم، بی اشتهایی، معده درد و شکم درد، زردی چشم و پوست، تیرگی ادرار.

همچنین در صورت بروز علامت­های بیماری کلیوی مانند تغییر در میزان ادرار، ادرار صورتی یا خونی، سردردهای غیرمعمول و مداوم، غش کردن، سرگیجه داشتن، مشکلات بینایی، ضعف صدا، قرمزی یا درد چشم، حساس شدن به نور، بی حسی یا سوزن سوزن شدن بازو و پا، سفتی مفاصل یا درد در آنها، احساس ضعف یا درد عضلانی، حساس شدن عضلات، علائم عفونت مانند تب، گلودرد، لرز، مشکلات در ادرار مانند سوزش، درد، تکرر و اضطرار در دفع ادرار و همچنین کبودی و خونریزی آسان باید فوراً به پزشک معالج خود مراجعه نمایید.

داروی کیترودا همچنین باعث اختلال در عملکرد غدد هورمونی از قبیل تیروئید، لوزالمعده (پانکراس)، هیپوفیز و آدرنال می­شود که از طریق کاهش یا افزایش تولید هورمون­ها، تأثیر خود را نشان می­دهد و نتیجه آن می­تواند شامل علامت­هایی مثل عدم تحمل گرما یا سرما، افزایش یا کاهش وزن بدون دلیل، تغییر خلق یا روان، اختلالات ضربان قلب مثل آهسته یا سریع شدن ضربان، کوبیدن یا نامنظم شدن ضربان قلب و همچنین خستگی و یبوست باشد.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

داروی کیترودا در برخی موارد باعث افزایش قند خون می­شود که می­تواند موجب بروز بیماری قند خون (دیابت) یا شدت بخشیدن به آن نیز شود، اگر علامت­های افزایش قند خون نظیر تشنگی زیاد، تکرر ادرار یا حجم زیاد ادرار را داشتید، فوراً به پزشک معالج خود مراجعه نمایید.

عوارض مصرف داروی کیترودا

عوارض جانبی خطرناک این دارو را باید جدی گرفت و در صورت بروز فوراً به پزشک مراجعه کرد، این عوارض شامل تشنج، درد قفسه سینه و واکنش های حساسیتی می باشد واکنش­های آلرژیک نسبت به این دارو بسیار نادر است اما علامت­های آن می­تواند: بروز عارضه­های پوستی (راش)، خارش و تورم گلو، زبان و صورت، مشکلات تنفسی و سرگیجه باشد؛ لذا در صورت بوز این علائم، باید سریعاً با مراکز اورژانس تماس بگیرید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

موارد احتیاطی و منع مصرف دارو

با توجه به وجود اجزای غیرفعال در هر دارو، لازم است که در صورت حساسیت به داروی کیترودا و یا داشتن انواع دیگری از آلرژی­ها و مصرف انواع داروهای شیمیایی و گیاهی (با نسخه و بدون نسخه) را به پزشک معالج یا دکتر داروساز اطلاع دهید. بدون اطلاع و دستور پزشک، مصرف داروهای خود را کم و زیاد یا قطع نکنید. پیش از مصرف این دارو، سوابق پزشکی خود مانند بیماری­های کبدی و به خصوص پیوند عضو را به پزشک خود اطلاع دهید. پیوند مغز استخوان بعد از استفاده از داروی کیترودا می­تواند بسیار خطرناک و کشنده باشد، جهت دریافت اطلاعات بیشتر می­توانید از پزشک خود مشاوره بگیرید.

مصرف الکل یا ماریجوانا پس از استفاده از کیترودا، می­تواند باعث شدت بخشیدن به سرگیجه شود. تا زمانی که از بی­خطر بودن انجام کارهایی که به هوشیاری نیاز دارند از قبیل رانندگی، کار با ماشین آلات و... مطمعن نشده­اید، از انجام آنها خودداری نمایید.

دستور پزشک

نیاز است که تمام داروهایی که مصرف می­کنید از قبیل با نسخه، بی نسخه و داروهای گیاهی را پیش از جراحی به پزشک یا دندان پزشک خود اطلاع دهید.

نیاز است که در صورت بارداری و یا قصد باردار شدن، موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید. این دارو می­تواند به جنین آسیب بزند. در دوره درمان دارو و تا  4 ماه پس از آن، نیاز است که در مورد روش­های مطمئن در کنترل بارداری با پزشک خود مشورت کنید. اگر تصمیم به بارداری دارید یا باردار هستید حتماً نیاز است که با پزشک خود در مورد عوارض این دارو مشورت داشته باشید. شدیداً توصیه می­کنیم که خرید و مصرف این دارو، حتماً با مشورت و تجویز پزشک انجام شود.

هنوز انتقال یا عدم انتقال این دارو توسط شیر مادر مشخص نیست اما به دلیل احتمال خطر انتقال دارو توسط شیر مادر به نوزاد، شیردهی به نوزاد در دوره درمان و تا 4 ماه پس از آن توصیه نمی­شود.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

تداخلات دارویی Pembrolizumab (Keytruda)

تداخلات دارویی می­توانند عوارض جبران ناپذیری را به همراه داشته باشند یا از میزان اثرگذاری دارو بکاهند و یا احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش دهند. لذا باید نام و نحوه­ مصرف تمامی داروهای خود را اعم از گیاهی و شیمیایی و با نسخه و بدون نسخه را به پزشک معالج یا دکتر داروساز اطلاع دهید. بدون اجازه پزشک، مصرف هیچ کدام از داروهای خود را قطع و یا کم و زیاد نکنید و دوزهای آنها را تغییر ندهید.

شما می توانید از بخش تداخلات دارویی سایت، تداخلات دارویی هر دارو را با دیگر داروها مشاهده نمایید.

تداخلات دارویی کیترودا

مصرف بیش از اندازه دارو کیترودا

مصرف بیش از اندازه داروی کیترودا (پمبرولیزوماب) می­تواند موجب بروز غش و تنگی نفس شود. لذا در صورت بروز این علائم، سریعاً با مراکز فوریت پزشکی (اورژانس) تماس بگیرید.

از تجویز این دارو برای دیگران، خودداری نمایید.

با انجام منظم آزمایش­های پزشکی مانند آزمایش شمارش سلول­های خونی و بررسی عملکرد کلیه، کبد، تیروئید و قندخون، بیماری را خود را مورد ارزیابی قرار دهید و با این کار، سرعت بهبود را افزایش داده و احتمال بروز عوارض جانبی را کاهش دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر با پزشک معالج خود، صحبت نمایید.

فراموش کردن مصرف (پمبرولیزوماب)

مصرف منظم این دارو طبق تجویز پزشک بسیار مهم است، اگر یک دوز مصرف را فراموش کردید، بلافاصله از پزشک خود درخواست یک برنامه جدید مصرف داشته باشید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

نحوه نگهداری از دارو

این دارو در خانه نگهداری نمی­شود و فقط قابل تزریق و استفاده در مراکز درمانی است.

پمبرولیزوماب  KEYTRUDA و اپدیوو NIVOLUMAB را چگونه  با هم مقایسه می کنند؟

هر دو داروی کیترودا (Keytruda) و   اپدیوو (Opdivo) از موارد تجویزی هستند که جهت درمان بسیاری از انواع مختلف سرطان از جمله سرطان خون و تومورهای جامد مورد استفاده است و پزشکان از این دارو برای درمان استفاده میکنند. ای دارو ممکن است به تنهایی یا با ترکیب چند دارو برای سرطان هایی که پیشرفته هستند، و در بدن  بیمار گسترش یافته و یا دیگر به درمان های قبلی پاسخ نمی دهند استفاده شوند.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

آدرس

تهران، فلکه دوم صادقیه، خ ستارخان، بلوار شهدای صادقیه، ک پرویز پ 17

ساعت کاری
  • شنبه تا چهارشنبه
    17 تا 8
  • پنج شنیه
    12 تا 8
  • جمعه
    تعطیل
تماس با ما