Evanmarket.ir

91030762 021 phone1.png

2023 All rights reserved. Designed by EvanMarket Team.

 

خرید داروی پورترازا (نسیتوموماب)

داروی پورترازا (نسیتوموماب) Portrazza (Necitumumab) داروی ایمونوتراپی نوع خاصی از سرطان

داروی پورترازا یک آنتی بادی مونوکلونال است. برخی از سلول‌های سرطانی با پوشش پروتئینی، خود را از چشم سیستم دفاعی بدن مخفی میکنند. این دارو با مسدود سازی آن پروتئین باعث تخریب سلول‌های سرطانی میشود. به طوریکه به سلول‌های سالم کمترین آسیب ممکن را وارد سازد. از دارو پورترازا برای درمان برخی از انواع سرطان ریه سلول غیر کوچک استفاده میشود.

پورترازا (Portrazza)

نام ژنریک:  necitumumab [NE-si-TOOM-oo-mab]

دسته دارویی: مهارکننده‌های EGFR

داروهای مرتبط /مشابه : Opdivo، Rybrevant، Lumakras، Methotrexate، Keytruda، Avastin، Pembrolizumab

تماس جهت مشاوره آنلاین  

موارد مصرف داروی پورترازا

داروی پورترازا یک آنتی بادی مونوکلونال است که پروتئین خاصی را در بدن مسدود می کند که می تواند بر رشد سلول‌های تومور تأثیر بگذارد. آنتی بادی‌های مونوکلونال برای هدف قرار دادن و تخریب سلول‌های خاص در بدن ساخته می شوند. این ممکن است به محافظت از سلول‌های سالم در برابر آسیب کمک کند. داروی پورترازا برای درمان نوع خاصی از سرطان ریه سلول غیر کوچک استفاده می شود. این دارو معمولاً همراه با سایر داروهای سرطان تجویز می شود. داروی پورترازا همچنین ممکن است برای اهدافی استفاده شود که در این راهنمای دارویی ذکر نشده است.

خرید داروی پورترازا نسیتوموماب

شما میتوانید جهت مشاوره داروی پورترازا از جمله موارد مصرف؛ اشکال دارویی؛ نحوه درمان با داروی پورترازا؛ عوارض جانبی دارو؛ موارد احتیاطی و منع مصرف دارو؛ تداخلات دارویی؛ نحوه نگهداری از دارو با ما در ایوان مارکت در تماس باشید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

نکات قبل از مصرف این دارو

اگر به  این دارو حساسیت دارید نباید با پورترازا درمان شوید. برای اطمینان از بی خطر بودن داروی پورترازا برای شما، اگر موارد زیر را دارید به پزشک خود اطلاع دهید:

  • بیماری عروق کرونر (شریان سخت شده)؛
  • فشار خون بالا؛
  • بیماری انسداد مزمن ریه (COPD)؛
  • عدم تعادل الکترولیت (مانند سطوح پایین پتاسیم یا منیزیم در خون)؛
  • سابقه حمله قلبی یا سکته مغزی
  • استفاده از داروی پورترازا در دوران بارداری می تواند به جنین آسیب برساند. اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید به پزشک خود اطلاع دهید. هنگام استفاده از داروی پورترازا و حداقل 3 ماه پس از آخرین دوز، از کنترل بارداری موثر برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید.
  • مشخص نیست که آیا نسیتوموماب به شیر مادر منتقل می شود یا می تواند به نوزاد شیرده آسیب برساند. در مدتی که تحت درمان با نسیتوموماب هستید و حداقل تا 3 ماه پس از آخرین دوز، از شیردهی خودداری کنید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

نحوه مصرف داروی نسیتوموماب

داروی پورترازا از طریق IV به داخل ورید تزریق می شود. یک ارائه دهنده مراقبت‌های بهداشتی این تزریق را برای شما انجام می دهد. این دارو باید به آرامی تزریق شود و انفوزیون IV می تواند حداقل 1 ساعت طول بکشد.

داروی پورترازا در یک چرخه درمانی 21 روزه تجویز می شود. ممکن است لازم باشد دارو را فقط در روزهای 1 و 8 هر سیکل استفاده کنید. پزشک تعیین می کند که چه مدت شما را با این دارو درمان کند.

در حین دریافت داروی پورترازا ممکن است برای جلوگیری از برخی عوارض جانبی داروی دیگری نیز به شما داده شود.

داروی پورترازا می تواند باعث عدم تعادل الکترولیت‌های شما شود. این می تواند منجر به مشکلات جدی قلبی، از جمله ایست قلبی شود. برای بررسی الکترولیت‌های خود (کلسیم، پتاسیم و منیزیم) به آزمایش خون مکرر نیاز دارید.

پزشک شما ممکن است به شما توصیه کند که مکمل‌های معدنی مصرف کنید تا الکترولیت‌های شما خیلی کم نشود. دستورالعمل‌های دوز پزشک خود را با دقت بسیار دنبال کنید.

داروی پورترازا می تواند اثرات طولانی مدت بر بدن شما داشته باشد. ممکن است حداقل 8 هفته پس از قطع مصرف این دارو به آزمایشات پزشکی مکرر نیاز داشته باشید.

عوارض جانبی داروی پورترازا (نسیتوموماب)

در صورت داشتن علائم واکنش آلرژیک، مثل کهیر؛ تنفس دشوار؛ تورم صورت، لب‌ها، زبان یا گلو کمک فوری پزشکی دریافت کنید.

برخی از عوارض جانبی ممکن است در طول تزریق رخ دهد. اگر احساس سرما یا تب کردید یا اگر مشکل تنفس دارید، فوراً به مراقب خود بگویید.

عوارض داروی پورترازا نسیتوموماب

تماس جهت مشاوره آنلاین  

داروی پورترازا ممکن است عوارض جانبی جدی ایجاد کند. اگر موارد زیر را دارید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید:

  • بثورات پوستی شبیه آکنه؛
  • پوست ضخیم یا توده سفت که در آن دارو تزریق شده است.
  • ضربان قلب آهسته، نبض ضعیف، غش، تنفس آهسته (نفس ممکن است متوقف شود).
  • درد یا فشار قفسه سینه، دردی که به فک یا شانه شما گسترش می یابد.
  • علائم لخته خون - بی حسی یا ضعف ناگهانی، مشکلات بینایی یا گفتار، سرفه ناگهانی، خس خس سینه، سرفه خونی، درد یا تورم در بازو یا پا.
  • علائم عدم تعادل الکترولیت - بی حسی یا سوزن سوزن شدن، ضربان قلب نامنظم، سفتی عضلانی، لرزش، ضعف عضلانی یا احساس لنگی، گرفتگی عضلات پا، افزایش تشنگی یا ادرار، تغییرات رفتاری، تشنج.

اگر عوارض جانبی خاصی داشته باشید، ممکن است درمان سرطان شما به تعویق بیفتد یا برای همیشه قطع شود.

عوارض جانبی رایج داروی پورترازا (نسیتوموماب) ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • استفراغ، اسهال؛
  • بثورات پوستی؛
  • سطوح پایین منیزیم در خون شما

این لیست کاملی از عوارض جانبی نیست و ممکن است موارد دیگری نیز رخ دهد. برای مشاوره پزشکی در مورد عوارض جانبی با پزشک خود تماس بگیرید.                                 

هشدارها

  • داروی پورترازا می تواند باعث عدم تعادل الکترولیت‌های شما شود. این مورد می تواند منجر به مشکلات جدی قلبی، از جمله ایست قلبی شود. برای بررسی الکترولیت‌های خود (کلسیم، پتاسیم و منیزیم) به آزمایش خون مکرر نیاز دارید.
  • به یاد داشته باشید، این دارو و سایر داروها را دور از دسترس کودکان قرار دهید، هرگز داروهای خود را با دیگران به اشتراک نگذارید و از این دارو فقط برای موارد تجویز شده استفاده کنید.

تماس جهت مشاوره آنلاین  

سوالات متداول

چه داروهای دیگری بر روی پورترازا تأثیر می گذارد؟

سایر داروها ممکن است با نسیتوموماب تداخل داشته باشند، از جمله داروهای تجویزی و بدون نسخه، ویتامین‌ها و محصولات گیاهی. به پزشک خود در مورد تمام داروهایی که اکنون استفاده می کنید و هر دارویی که شروع به استفاده از آن می کنید یا متوقف می کنید، بگویید.

هنگام دریافت داروی پورترازا از چه چیزهایی باید اجتناب کنم؟

از قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا سولاریوم خودداری کنید. داروی پورترازا می تواند شما را راحت تر دچار آفتاب سوختگی کند. زمانی که در خارج از منزل هستید لباس محافظ بپوشید و از کرم ضد آفتاب SPF 30 یا بالاتر استفاده کنید.

اگر یک نوبت را فراموش کنم چه اتفاقی می افتد؟

اگر یک قرار ملاقات برای داروی پورترازا خود را از دست دادید، برای راهنمایی با پزشک خود تماس بگیرید.

اگر بیش از حد مصرف کنم چه اتفاقی می افتد؟

به دنبال مراقبت‌های پزشکی اورژانسی باشید. فورا با اورژانس تماس بگیرید.

علائم مصرف بیش از حد ممکن است شامل سردرد، حالت تهوع یا استفراغ باشد.

آدرس

تهران، فلکه دوم صادقیه، خ ستارخان، بلوار شهدای صادقیه، ک پرویز پ 17

ساعت کاری
  • شنبه تا چهارشنبه
    17 تا 8
  • پنج شنیه
    12 تا 8
  • جمعه
    تعطیل
تماس با ما