Evanmarket.ir

91030762 021 phone1.png

2023 All rights reserved. Designed by EvanMarket Team.

 

 آیا درمان قطعی زود انزالی امکان پذیر است؟ | ایوان مارکت

 آیا زود انزالی درمان قطعی دارد؟

زود انزالی زمانی اتفاق می‌افتد که مرد در حین رابطه جنسی، زودتر از آنچه که خود یا شریک زندگی‌اش می‌خواهد، به انزال می‌رسد. این مسئله یک شکایت شایع جنسی است. تخمین زده می‌شود که از هر سه مرد، یک نفر در دوره‌ای از زندگی خود، این مشکل را تجربه می‌کند. در اینجا می‌خواهیم بررسی کنیم که آیا زود انزالی درمان قطعی دارد یا خیر، و برای درمان زود انزالی چه دکتری باید رفت.

درمان قطعی زود انزالی

زود انزالی اگر زیاد پیش نیاید چندان مشکل مهمی نیست؛ اما در مواردی هم می‌تواند به یک مشکل جدی و آزاردهنده تبدیل شود. در موارد زیر، تشخیص و درمان زود انزالی لازم است:

  • همیشه یا تقریباً اغلب مواقع، در عرض یک دقیقه پس از دخول به انزال می‌رسید.
  • در تمام یا اغلب مواقع، قادر به تأخیر انداختن انزال خود نیستید.
  • احساس ناراحتی و ناامیدی ناشی از این مسئله باعث شده است تا از برقراری رابطه جنسی اجتناب کنید.

عوامل روانی و بیولوژیکی مختلفی می‌توانند در ابتلا به زود انزالی نقش داشته باشند. اگرچه بسیاری از مردان از صحبت در مورد این مسئله احساس خجالت می‌کنند، اما باید بدانید که زود انزالی یک بیماری شایع و قابل‌درمان است. داروها، مشاوره و تکنیک‌های جنسی که انزال را به تأخیر می‌اندازند یا ترکیبی از این درمان‌ها، می‌توانند به بهبود رابطه جنسی شما و همسرتان کمک کنند. در ادامه این مقاله، علاوه بر آشنایی بیشتر با علل و علائم زود انزالی، به این سؤال پاسخ می‌دهیم که آیا راهی برای درمان این مسئله وجود دارد یا نه؟

زود انزالی چیست؟

زود انزالی نوعی اختلال عملکرد جنسی است و زمانی رخ می‌دهد که مرد زودتر از آن زمانی که خود یا همسرش دوست دارد، یعنی اغلب در همان اوایل برقراری رابطه یا حتی پیش از دخول، به انزال می‌رسد. انزال زودرس می‌تواند یک تجربه ناامیدکننده برای شما و شریک جنسی شما باشد و زندگی جنسی شما را کمتر لذت‌بخش کند. با این حال، خبر خوب این است که زود انزالی در اغلب موارد قابل درمان است در واقع درمان قطعی زود انزالی به موارد خاصی بستگی دارد.

درمان زود انزالی

حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از مردان در طول زندگی خود به این مشکل دچار می‌شوند. بر اساس گفته انجمن اورولوژی آمریکا، شایع‌ترین شکایت و اختلال جنسی در مردان زود انزالی است.

علل زود انزالی چیست؟

عوامل فیزیکی و روانی مختلفی می‌توانند باعث زود انزالی شوند. اساس درمان زود انزالی در مردان، در بسیاری از موارد، شناسایی و درمان این دلایل اولیه است. از علل فیزیکی زود انزالی، می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • اختلال نعوظ؛ به معنی ناتوانی در ایجاد و حفظ نعوظ
  • مشکلات هورمونی؛ مانند اختلالات تیروئید (پرکاری و کم‌کاری)، مشکل در ترشح هورمون اکسی‌توسین، اختلال در هورمون‌های جنسی LH و FSH
  • سطوح پایین سروتونین یا دوپامین؛ مواد شیمیایی که در مغز در میل و هیجان جنسی نقش دارند.
  • حساسیت بالای آلت تناسلی

از علل عاطفی و روانی زود انزالی هم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اضطراب عملکرد؛ علت آن می‌تواند به دلیل عصبی بودن در هنگام برقراری رابطه با شریک جدید، اضطراب از رابطه جنسی مجدد پس از یک دوره طولانی، عدم اعتمادبه‌نفس، احساس گناه، هیجان یا تحریک بیش از حد، یا بسیاری دلایل دیگر باشد.
  • احساس فشار و استرس شدید
  • مشکلات رابطه
  • افسردگی

تشخیص زود انزالی

اگر زود انزالی مکرر دارید یا اگر باعث اضطراب یا افسردگی شما شده و رابطه شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، باید با یک اورولوژیست تماس بگیرید.

تشخیص زود انزالی

اورولوژیست درباره علائم و کیفیت رابطه جنسی شما سؤالاتی می‌پرسد:

  • چه مدت است که این مشکل را دارید؟
  • در چه شرایطی زود انزالی اتفاق می‌افتد؟
  • هرچند وقت یک‌بار دچار مشکل انزال زودرس می‌شوید؟
  • آیا در تمام مواقع دچار این مسئله می‌شوید؟
  • آیا انزال زودرس هنگام خودارضایی هم اتفاق می‌افتد؟
  • آیا در حفظ نعوظ مشکل دارید؟

شاید پاسخ به این سؤالات برای شما سخت باشد، اما باید بدانید که پاسخ صادقانه به آن‌ها، به پزشک در پیدا کردن علت مشکل و سپس درمان آن، کمک زیادی می‌کند.

اورولوژیست، همچنین در مورد سایر مشکلات پزشکی که ممکن است داشته باشید و هر دارویی از جمله داروهای بدون نسخه، مکمل‌ها و محصولات گیاهی که مصرف می‌کنید، سؤال می‌پرسد. همچنین، از شما در مورد مصرف الکل و مواد مخدر غیرقانونی سؤال می‌شود. مصرف برخی از داروها و وجود برخی از بیماری‌ها هم ممکن است باعث انزال زودرس مردان شوند؛ به همین دلیل پزشک باید لیست کاملی از تمام داروهایی که مصرف می‌کنید، داشته باشد.

در بیشتر موارد، برای تشخیص زود انزالی نیازی به انجام تست‌های آزمایشگاهی نیست، مگر اینکه پزشک به وجود یک بیماری زمینه‌ای، مانند اختلالات هورمونی و غدد درون‌ریز شک کند.

بهترین درمان زود انزالی چیست؟

در بسیاری از موارد، می‌توان به راحتی این مسئله را درمان کرد. روش‌های درمانی مختلفی وجود دارند که بسته به علت، می‌توان برای درمان از آن‌ها کمک گرفت. رفتار درمانی، مشاوره و داروها از این روش‌ها هستند. پزشک، اغلب درمان زود انزالی را با رفتار درمانی یا مشاوره، برای کمک به نگرانی‌های عاطفی، اضطراب عملکرد یا عوامل استرس‌زا که ممکن است در ایجاد آن مؤثر باشند، آغاز می‌کند. در اغلب موارد، از چند روش مختلف برای درمان انزال زودرس در مردان استفاده می‌شود.

رفتار درمانی

رفتار درمانی شامل آزمایش روش‌های مختلف برای به تأخیر انداختن ارگاسم است. هدف آن این است که به شما یاد دهد چگونه بدن و احساسات خود را کنترل کنید. از این روش‌ها می‌توان موارد زیر را مثال زد:

شروع و توقف: در این تکنیک توصیه می‌شود که پیش از رسیدن به ارگاسم، حدود ۳۰ ثانیه تحریک و رابطه را متوقف کنید. می‌توانید این کار را ۳ تا ۴ بار پیش از اینکه به ارگاسم برسید، انجام دهید.

فشار: در این تکنیک باید پیش از رسیدن به ارگاسم، حدود ۳۰ ثانیه سر آلت تناسلی خود را فشار دهید تا از حالت نعوظ خارج شود، سپس مجدد رابطه را از سر بگیرید. می‌توانید این کار را ۳ تا ۴ مرتبه پیش از رسیدن به ارگاسم امتحان کنید.

پرت کردن حواس: در این تکنیک، ایده این است که در حین تحریک جنسی، توجه خود را بر روی چیزهای غیرجنسی معمولی متمرکز کنید. توالی نام‌گذاری راه خوبی برای پرت کردن حواس است. به عنوان مثال، نام همه بازیکنان تیم ورزشی مورد علاقه خود را مرور کنید.

مشاوره

اگر علت انزال زودرس، دلایل روانی، عاطفی یا به دلیل مسائل مربوط به رابطه است، برای مثال، به دلیل اضطراب عملکرد، افسردگی، استرس، احساس گناه یا یک رابطه مشکل‌دار این مسئله به وجود آمده است، از یک روانشناس، روانپزشک، زوج درمانگر یا درمانگر جنسی کمک بگیرید. اورولوژیست شما، می‌تواند در پیدا کردن درمانگر مناسب به شما کمک کند.

داروها

ممکن است نیاز باشد تا چند نوع داروی مختلف را برای درمان زود انزالی امتحان کنید:

  • داروهای ضدافسردگی، به ویژه مهارکننده‌های انتخابی بازجذب سروتونین، مانند سیتالوپرام، اسیتالوپرام، فلوکستین، پاروکستین و سرترالین، یا کلومیپرامین که یک ضدافسردگی سه حلقه‌ای است، می‌توانند به درمان شما کمک کنند. توجه داشته باشید که این داروها را حتماً باید با تجویز پزشک مصرف کنید.
  • کرم‌ها و اسپری‌های بی‌حس‌کننده که روی سر و تنه آلت تناسلی استفاده می‌شوند، یکی دیگر از دارویی‌هایی هستند که برای به تأخیر انداختن انزال استفاده می‌شوند. کرم یا اسپری بی‌حس‌کننده، پس از استفاده روی آلت تناسلی، باعث کاهش حس آلت تناسلی برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه می‌شود. شستن آلت تناسلی خود قبل از رابطه جنسی، برای جلوگیری از بی‌حسی واژن همسرتان یا از دست دادن نعوظ بسیار مهم است.
  • داروهایی که برای درمان اختلال نعوظ استفاده می‌شوند، دیگر گزینه‌های دارویی برای درمان انزال زودرس هستند. از این داروها می‌توان سیلدنافیل یا همان ویاگرا، تادالافیل، واردنافیل و آوانافیل را نام برد. این داروها به خصوص در مواردی که علت زمینه‌ای انزال زودرس، اختلال نعوظ است، بسیار مؤثر هستند.

drugs for premature ejaculation

برای درمان زود انزالی چه دکتری باید رفت؟

پزشکان متخصص اورولوژی، می‌توانند به تشخیص زود انزالی و درمان آن کمک کنند. این پزشکان علل مختلف زود انزالی را بررسی کرده و به شما می‌گویند که باید برای درمان زود انزالی چه باید کرد.

آیا زود انزالی درمان قطعی دارد؟

در پاسخ به این پرسش باید گفت خوشبختانه بله. در اغلب موارد علت زود انزالی مشکلات ساده و گذرایی مانند اضطراب، افسردگی و علل روانی است؛ این مشکلات هم به راحتی قابل حل هستند.

برای درمان زود انزالی چه بخوریم؟

اضافه کردن مواد غذایی زیر به رژیم غذایی، می‌تواند به درمان زود انزالی کمک کند:

غذاهای غنی از روی: روی یکی از مواد معدنی ضروری برای سلامت بدن است که می‌تواند با تحریک ترشح تستوسترون، به افزایش میل جنسی و درمان زود انزالی هم کمک کند. غذاهای دریایی، بادام، لوبیا و غلات، از غذاهای غنی از روی هستند.

موز: موز غنی از مواد معدنی موردنیاز بدن و فیبر است. ویتامین  و ویتامین C، پتاسیم، منگنز و بیوتن از دیگر ریزمغذی‌های موجود در موز است. بروملین، یکی از ترکیبات موجود در موز است که در افزایش میل جنسی و سلامت سیستم تناسلی مردان مؤثر است.

هویج: هویج یک آنتی‌اکسیدان قوی و سرشار از بتاکاروتن و فیبر است. هویج سرشار از منگنز، آهن، پتاسیم، فولات، ویتامین A، ویتامین ، اسید پانتوتنیک، ویتامین K و ویتامین C است. این مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری می‌توانند عضلات آلت تناسلی را تقویت کنند و همچنین به تنظیم جریان خون در بدن کمک می‌کنند.

شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. این آنتی‌ اکسیدان‌ها به تنظیم جریان خون کمک می‌کنند. شکلات تلخ حاوی ال-آرژنین است که به تنظیم ترشح هورمون‌ها در بدن کمک می‌کند.

جمع‌بندی

زود انزالی شایع‌ترین مشکل جنسی مردان است. علل مختلفی می‌تواند پشت این مشکل باشد؛ از مشکلات روانی و عاطفی مانند افسردگی، اضطراب و مشکلات رابطه تا مشکلات فیزیکی مانند اختلال نعوظ، هرکدام می‌توانند عامل زود انزالی باشند. با این حال زود انزالی مشکل غیرقابل‌حلی نیست. در بسیاری از موارد، می‌توان با کمک مشاوره، دارودرمانی و برخی تکنیک‌های خاص، درمان قطعی زود انزالی را مقدور کرد.

آدرس

تهران، فلکه دوم صادقیه، خ ستارخان، بلوار شهدای صادقیه، ک پرویز پ 17

ساعت کاری
  • شنبه تا چهارشنبه
    17 تا 8
  • پنج شنیه
    12 تا 8
  • جمعه
    تعطیل
تماس با ما